Leggings viselése az edzőtermen kívül

A leggings az edzőtermek kedvenc alsója. Különösen a hölgyek körében népszerű ez a típusú nadrág, mert könnyű benne edzeni, nem gátol a mozgásban, az izzadtságot is jól felszívja, és ráadásként még jól is néz ki. Nem csak edzéshez lehet azonban leggingst viselni, hanem a mindennapok során is. Nézzük, hogy mire érdemes ilyenkor figyelni.

Az egyik legjobb megoldás utcai viseletre a bőr vagy műbőr leggings vásárlása. Ezek inkább a bőrnadrágokra hasonlítanak, mint a hagyományos leggingsre, de ugyanúgy kényelmesek, vékonyak, és akár alkalmi nadrágként is bátran viselhetők.

Hagyományos leggings is viselhető persze utcai öltözetként, ilyenkor érdemes a sötétebb, visszafogottabb színeket választani, a rikító színeket pedig meghagyni az edzéshez, sportoláshoz. Arra is érdemes ügyelni, hogy teljes hosszúságú leggingset válassz, ez ugyanis elegánsabb, mint amelyik a boka felett végződik.

Ha igazán elegáns kinézetet szeretnél, akkor érdemes egy elegáns felsőt, kardigánt viselni a leggingshez. Ezek egy kicsit rátakarnak a nadrágra, és így a sportosság helyett inkább az elegancia dominál. Ha nincs elég hideg kardigán viseléséhez, akkor egy elegánsabb, hosszított pólót érdemes húzni leggings mellé.

A cipőket tekintve szerencsére rendkívül széles a választék, a hagyományos sportcipők mellett akár magassarkút is lehet húzni a megfelelő leggingshez, így mindig az alkalomhoz illő cipőt tudsz viselni.

Szólj hozzá!